Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Hostgator

Hostgator er et webhotel i Dallas, USA. Det er kendt for sin udmærkede support og sine stabile tjenester. Vi har selv Hostgator til trafikkrævende tjenester, og vi er meget tilfredse. Pladsen og båndbredden er ubegrænset, og eftersom Hostgator er et af verdens største webhoteller, kan de effektivisere resurserne hvilket gør, at vi som kunder kan bruge store mængder båndbredde og plads uden problemer.

Funktion

Hostgator bruger efter vores mening verdens bedste kontrolpanel, nemlig cpanel. Man har endda foretaget nogle mindre ændringer i platformen, så den passer bedre til de tjenester der tilbydes. Se demo her. Rent teknisk slår det alle andre kontrolpaneler vi har testet. Brugermæssig er det kun One.com, der er en smule mere enkel at forstå. De fleste indstillinger er ubegrænsede så som e-mailkontoen, databaser og domænekoblinger. Derudover er der et stort antal programpakker så som webbutik, forum, blog og egen hjemmeside, der kan installeres med hjælp af et par klik. Man behøver ikke have nogen færdigheder inden for programmering.

Support og aftale

45 dages returret med pengene tilbage og de garanterer hele 99,9% uptime. Du får erstatning for downtime, der går udover 0,1 %. Abonnementet kan opsiges når som helst – der er ikke nogen bindingstid. I løbet af de 2 år vi har kørt med Hostgator har nedetiden været meget begrænset. Vi har fået hurtig hjælp via supporten med avancerede problemer, der har krævet serverspecifikke indstillinger. Man kan både ringe, sende en mail og chatte med deres live-support døgnet rundt.

Konklusion

Hostgator anbefales til hjemmeside med USA-baserede besøgende, samt hjemmesider med plads- og trafikbehov. Kontrolpanelet giver stor frihed til brugere med høje krav til support, uptime, plads og trafik.

Hostgator


Screenshots

hostgator-cpanel-kontrollpanelCpanel kontrolpanel

Hatchling Baby Business
Plads Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Trafik Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
E-postkonton Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Extra domæner 1 st Ubegrænset Ubegrænset
Extra SSL SSL SSL
Pris 28 kr/mån 46 kr/mån 74 kr/mån
Giv karakter til Hostgator. Hvad synes du??
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 personer har givet karakter. Middelværdi: 2,44 ud af 5)
Loading...
Anmeldelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2020.

  1. Anonym, feb 19, 2013 | Svara

    Super!
    Nogen som har erfaring
    Med danhost ? Deres oppetid, osv


Hvad synes du om Hostgator? Skriv din vurdering.