Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

One.com

One.com er en af Europas største webhoteller med over 700.000 kunder i 149 lande. Dets popularitet skyldes i høj grad de lave priser fra 11,25 kr. om måneden (oplægningsafgiften er 112,5 kr.). One.com har været på markedet siden 2002 og har i den tid vundet flere udmærkelser i diverse aviser – først og fremmest for deres budgettjenester. Internetworld har i flere år anbefalet One som det bedste budgetvalg. One er det perfekte valg for privatpersoner og små virksomheder. De lave priser og enkle tjenester gør One til det bedste budgetwebhotel vi har testet.

Funktion

One har uden tvivl det enkleste og mest brugervenlige kontrolpanel på markedet. Både enkle og mere avancerede indgreb kan ordnes. Et stort plus er de enkle programpakker, der kan installeres. Bl.a. er der blog, billedgalleri og hjemmesideprogrammer, der kan installeres med nogle enkelte klik. Du kan læse om mailfunktionen her.

Support

På grund af de lave priser giver One kun support via e-mail og chat. Vi har testet det, og supporten er generelt rigtig god. Live chatten på deres hjemmeside fungerer fint. Her får man svar på sine spørgsmål med det samme, og det samme gælder telefonsupporten. Alt sammen er selvfølgelig på dansk. Lidt mere avancerede spørgsmål gør man bedst i at stille over e-mail, eftersom ærindet måske skal sendes videre til den rette person.

Aftaler – hvad man bør tænke på

Tænk på at One er det billige valg. Hvis man er kræsen eller har et stort forbrug, er det ikke One man skal vælge. Selvom One tilbyder fri trafik og op til 3000 MB i, så er der flere forbehold i aftalen. Der må fx kun distribueres en filstørrelse på max 1 Mb/hit i gennemsnit over tre dage. Hvis man driver større websider, der tager mange resurser, så kan kontoen blive lukket (10.000-20.000 unikke om måneden). Vi anbefaler i stedet Surftown eller Hostgator til større websteder med store/mange filer eller mange besøg.

Konklusion

One er det smarteste valg for privatpersoner og små virksomheder, der skal starte sin første hjemmeside op. Man får et kontrolpanel, der dækker de basale behov i form af den administration man har brug for. Gratis værktøj til blog, fotoalbum og hjemmeside følger med gratis.

One.com

Screenshots

Screenshots – Kontrolpanel

Webmail

Hjemmesideprogram

9 19 36
Plads 3 GB 10 GB 25 GB
Trafik Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
E-postkonton Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Domæner 1 st 1 st 1 st
Pris 11,25 kr/mån 23,75 kr/mån 45 kr/mån

Samtlige priser er angivet inkl. moms.

Giv karakter til One.com. Hvad synes du??
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 personer har givet karakter. Middelværdi: 3,52 ud af 5)
Loading...
Anmeldelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2020.

  1. Skotterup, feb 26, 2013 | Svara

    Jeg har benyttet One.com siden 2003 og har altid været fantastisk tilfreds.

    Det er meget brugervenligt og nemt at arbejde med. Jeg er nok gammeldags, da jeg vedligeholder min hjemmeside med Frontpage 2003, men det fungerer perfekt.

    Et stort 10-tal fra os.


  2. Anonym, nov 18, 2013 | Svara

    super. har brugt one.com siden 2000, fungerer perfekt.


Hvad synes du om One.com? Skriv din vurdering.