Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Den ubegrænsede webpakke

Nogle webhoteller tilbyder løsninger med ”ubegrænsede” resurser i form af båndbredde og plads. Det er dog også et markedsføringstrick, for der er altid en teknisk grænse. Disse webhoteller kan alligevel være interessante for brugere med store filer og stor båndbreddeforbrug. Tænk på at der næsten altid er forbehold i aftalen enten omkring filstørrelse eller resurseforbrug i forhold til cpu-forbrug – med andre ord antal besøgende på din side. Her følger to forskellige udbydere i forskellige prisklasser, der begge tilbyder den ubegrænsede webpakke.

One.com

Specifikationer
Fra 11,25 kr. per måned inklusiv moms
Plads fra 3GB
Ubegrænset trafik
E-mail med spamfilter
Gratis hjemmesideprogram
Gratis & enkelt installeret blog
PHP / MySQL
Daglig backup

En af Europas største webhotel, der er baseret her i Danmark. De tilbyder fri trafik, men med forbeholdet om en filstørrelse på max 1 Mb/hit i gennemsnit over tre dage. Sådan her står der i aftalen angående brug:

“Det er ikke tilladt at have større mængder filarkiver
liggende til fri downloading eller visning uden
forudgående aftale med One.com. Hensigten er ikke at
fungere som en ekstern harddisk for lagring af data filer
som zip, MP3, jpg, etc., men som fremvisnings-
/salgsplads for virksomheder og private. Undtaget er
services/produkter, som One.com stiller til rådighed og
som specifikt er udviklet til backup og filarkivformål
såsom One.com’s fotogalleriprodukt.”
Kilde: One, Forretningsbetingelser

Hostgator

Specifikationer
Fra $4,95 per måned
Ubegrænset plads
Ubegrænset trafik
Gratis Blog/Forum/Webutik m.m.
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support døgnet rundt

Hostgator har ubegrænset plads og båndbredde på samtlige af sine pakker. Den eneste begrænsning er, at man ikke må bruge mere end 25 % af serverresurserne (cpu-forbrug) i over 90 sekunder. Det er dog ikke noget der påvirkes af, at mange fx downloader større filer fra din konto. Hvis der er flere hundrede inde på siden og læser dit forum samtidig, så kan denne grænse presses. Grænsen for antallet af filer du må lagre ligger på 25.000. Der er også flere tjenester man ikke må drive på Hostgator. Læs mere om disse tjenester i deres TOS.

Udover det så skulle der ikke være nogle problemer i at fx publicere en egenproduceret film på 600 MB til downloadning. Hostgator kan stærkt anbefales til alle der har brug for meget plads og båndbredde, men som ikke har overdrevet mange besøgende per måned. Dette er så tæt på ubegrænset/unlimited man kommer i hostingverden.

Læs mere om One
Komplet anmeldelse af One
Komplet anmeldelse af Hostgator

Udmærkelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2019.

Hvad synes du om Den ubegrænsede webpakke? Skriv din vurdering.