Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Det bedste ASP .NET webhotel

Hvis du foretrækker ASP .NET så skal du bruge et webhotel med Windowsserver. Ofte kan det også være smart at bruge Microsoft SQL i stedet for Access/MySQL som database, specielt eftersom Visual Studio har så veludbyggede funktioner til dette. Vi har valgt et Webhotel, som har god erfaring og viden med Windows og ASP .NET løsninger.

Dandomain.dk

Specifikationer – Standard
Plads 750 MB
Fri trafik
15 e-mail adresser samt Webmail
ASP.NET 2.0/3.5
ASP Classic
Microsoft Access
Pris 186,25 kr. per måned

Specifikationer – Professionel
Plads 1000 MB
Fri trafik
25 e-mail adresser samt Webmail
ASP.NET 2.0/3.5
ASP Classic
Microsoft SQL (123,75 kr. i oprettelse)
Microsoft Access
Pris 248,75 kr. per måned

Vi anbefaler dandomain.dk til hosting af ASP .NET websider. Vi mener, at dandomain.dk er meget kompetente inden for Windowsløsninger med ASP .NET, og de seneste frameworks samt en del ekstramoduler så som ASPMail og ASPpdf understøttes. Abonnementet kan oprettes i enten 6 eller 12 måneder ad gangen. Fornyelse sker automatisk, med mindre der kommer en skriftlig opsigelse. Dandomain.dk tilbyder mange forskellige tjenester. Vi syntes dog, at deres hjemmeside er lidt svær at navigere på. For at finde frem til Webhotelafdelingen hos dandomain.dk, skal du klikke på produkter oppe til venstre og derefter på “Webhotel & Mailhotel” i menuen til venstre. Under “Webhotel” ligger deres pakke.

Udmærkelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2019.

Hvad synes du om Det bedste ASP .NET webhotel? Skriv din vurdering.