Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Det bedste budgetwebhotel

Specifkation
Fra 11,25 kr. per måned
Plads fra 3GB
Ubegrænset trafik
E-mail med spamfilter
Gratis hjemmesideprogram
Gratis billedgalleri
Gratis blog
PHP / MySQL
Daglig backup
500 kr. Adwords kupon

Bestil
One.com er en af Europas største webhoteller. Deres minste pakke koster 11,25 kr./måned med en oprettelsesgebyr på 112,5 kr., hvilket er det billigste seriøse alternativ i Danmark. Webhotellet har tjenster, der let kan aktiveres, så som blog, billedgalleri og hjemmesideprogram. Man får også en kupon på 400 kr. til Google Adwords. Adwords er den reklame man ser på Google til højre, når man søger. E-mail inklusiv webmail ingår maturligvis også. Der er kun support via email og ”livechat”. Sidstnævnte er et webbaseret program, hvormed man kan få direkte kontakt med supportpersonalet. Læs mere i vores anmeldelse af One.

Anbefales til
Mindre, private hjemmesider/blogge og virksomhedspræsentationer. Det er alt sammen meget enkelt hos One, og selv novicen kan lave en enkel hjemmeside ved hjælp af deres værktøjer. Deres mail fungerer også problemfrit til mindre behov – både webmail og pop3 (Windows Mail/Outlook Express) er tilgængeligt.

Læs mere om One
One.com e-mailtjeneste
Komplet anmeldelse af One


Udmærkelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2019.

Hvad synes du om Det bedste budgetwebhotel? Skriv din vurdering.