Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Det bedste forumwebhotel

Et internetforum er et sted, hvor brugere kan mødes og diskutere emner i forskellige tråde. En kendt forumplatform, der er gratis, er phpBB. Et forum er et ret databasekrævende system, der kræver et hurtigt webhotel. Hvis man tilbyder uploading af filer og billeder, hvilket plejer at være populært, så har man også brug for rigtig meget plads.

De kriterier har vi valgt webhotellet efter:
Hurtige servere.
Godt med plads og trafik.
Bedst mulig understøttelse af de behov fora har.

Hostgator

Specifikationer
Fra $4,95 per måned
Ubegrænset plads
Ubegrænset trafik
Gratis forum phpBB & SMF følger med
Enkel installation af forum direkte fra kontrolpanelet
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support døgnet rundt

Hvis du har bestemt dig for at starte et forum, så kan vi varmt anbefale Hostgator. De tilbyder både meget plads og trafik og har desuden hurtige servere. Ifølge deres eget forum så kan man have 300-500 aktive brugere i sit forum, uden at bruge for mange resurser. Det vil sige at man kan have flere tusinde besøg per dag i snit. Det er med andre ord ikke noget man behøver at bekymre sig for.

Sidst men ikke mindst er der både gratis forum phpBB og SMF, der kan installeres med nogle museklik fra kontrolpanelet. Du skal ikke have nogle forkundskaber for at kunne gøre dette.

Hvis du absolut skal have et dansk webhotel med dansk support og servere i Danmark, skal du vælge Surftown. Vi synes Hostgator er en anelse bedre, men Surftown fungerer også godt.

Få mere information her
Komplet anmeldelse af Hostgator
Officiel hjemmeside phpBB
Officiel hjemmeside SMF

Udmærkelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2019.

Hvad synes du om Det bedste forumwebhotel? Skriv din vurdering.