Velkommen til webhotelanmeldelser.dk. Vi anmelder webhoteller, der koster fra 11 kr./måneden og opad og har gode vilkår i forhold til forskellige behov.

Det bedte blogwebhotel

Det er blevet rigtig populært at blogge i Danmark. Hvis du skal starte en blog med dit egen domænenavn (fx en dinblog.dk), så har du brug for et webhotel. Vi har udvalgt to webhoteller i forskellige prisklasser. Det billigere er til enkle behov, og det lidt dyrere er for avancerede brugere, der har mange besøgende, eller som har brug for meget plads til fx billeder og film.

One.com

Specifkationer
Fra 11,25 kr. per måned
Plads fra 3GB
Ubegrænset trafik
E-mail med spamfilter
Gratis hjemmesideprogram og billedgalleri
Gratis & enkelt installeret blog
PHP / MySQL
500 kr. Adwords kupon

One.com er et kendt budgetwebhotel, der tilbyder enkle, men samtidig kraftfulde tjenester. Deres mindste pakke koster 11,25 kr. per måned med en oplægningsafgift på 90 kr. og er dermed det billigste webhotel i Danmark. One har en forinstalleret blogtjeneste, der kan aktiveres med et enkelt klik på kontrolpanelet – meget let. Deres live support hjælper gerne hvis der skulle opstå nogle problemer.

Vi har testet tjenesten, og den er absolut tilstrækkelig til enkelt brug. Tre screendumps: Designvalg, skriv nyt indlæg og forside med et indlæg:

one-blogg-designone-skriv-inlagg-bloggone-blogg-framsida

One og WordPress

På One kan du også installere verdens mest brugte blogværktøj, nemlig WordPress. Dette værktøj indeholder flere funktioner end den forinstallerede blog, og det er lettere at modificere efter eget behov. Både hvad gælder design og funktion.

Pris for domænenavn kommer oveni.

Læs mere om One
E-mail tjenesten hos One
Komplet anmeldelse af One

For større blogge – Vælg Hostgator

Specifkation
Fra $4,95 per måned
Ubegrænset plads
Ubegrænset trafik
Gratis blog via WordPress
Enkel installation af blog fra kontrolpanelet
E-mail med spamfilter
PHP / MySQL
Support døgnet rundt
Hvis du ved, at du har et stort antal besøgende hver dag, eller hvis du har en blog på over 3 GB, så kan vi anbefale Hostgator som webhotel i stedet for One. Med Hostgator kan du installere verdens mest brugte blogværktøj, WordPress, med nogle enkelte klik. WordPress har desuden flere funktioner end værktøjet hos One, og det er mere stabilt. Her er en enkel guide til, hvordan du installerer WordPress på Hostgator.

1. Bestil en valgfri pakke. Efter 5-15 minutter kommer der en mail med kontoinformation. Klik på linket til dit kontrolpanel, cPanel (svært at overse).

2. Klik på det sidste ikon ”Fantastico De Luxe”. Vælg WordPress i venstre menu, klik på ”New installation”.

3. Angiv brugernavn og adgangskode til din blog. Klik på ”Install WordPress”. Færdig!

4. Hvis du har øvrige spørgsmål eller vil have hjælp, så spørg supporten, de hjælper dig gerne.

Inde på bloggen kan du bagefter downloade og installere et nyt tema og få dit eget unikke design. Gå ind under Appearances og klik på Add new theme (der er 1200 tilgængelige i skrivende stund). Temaerne kan sidenhen modificeres og bygges om relativt enkelt. Du kan også installere nye funktioner. Se database for tilgængelige ekstrafunktioner.

Læs mere om One
Komplet anmeldelse af One
Komplet anmeldelse af Hostgator

Udmærkelser - Uafhængige anmeldelser af Webhoteller. Copyright webhotelanmeldelser.dk 2019.

Hvad synes du om Det bedte blogwebhotel? Skriv din vurdering.